Rotterdam, 14 November 2018 - CGI lanceert HotScan360 anti-witwasoplossing die realtime transacties monitort
Groningen, 21 September 2018 - De gemeente Groningen en Fujitsu hebben afgelopen donderdag het zesjarige contract getekend voor de uitbesteding van het grootste gedeelte van de generieke ICT-voorzieningen.

Informatie voor de pers

 

Voor overige vragen

Freja Bellinga
Externe communicatie & PR

+31 20 571 3777
pr.nl@cgi.com

 

press release

Over CGI

CGI, opgericht in 1976, is één van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Met ongeveer 77.000 professionals wereldwijd levert CGI een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. CGI’s nauwe betrokkenheid bij de klant, best passende wereldwijde distributienetwerk en intellectual property diensten, helpen klanten resultaten te versnellen en te digitaliseren. Met een jaaromzet van C$11.5 miljard is CGI beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB). Website: www.cginederland.nl.

Bedrijfsomschrijving

Als één van de grootste onafhankelijke, zakelijke en ICT-dienstverlener ter wereld is CGI wereldwijd actief. Lokaal gaan we sterke partnerships aan met onze klanten, waarbij we altijd kunnen putten uit de bijna eindeloos aanwezige technologische knowhow binnen ons bedrijf. Onze focus op Digital Transformation, IT Modernization, Cybersecurity en Advanced Analytics helpt onze opdrachtgevers hun dienstverlening verder af te stemmen op de klantwensen. We weten kosten te besparen, de business flexibeler te maken en de IT-omgeving voor te bereiden op de toekomst. En we doen dat met de toewijding en zorgvuldigheid  van een businesspartner  die niet anders gewend is dan te werken met de missiekritische  systemen van zijn opdrachtgevers.