Beste klanten, Een paar weken geleden hebben we een bericht gedeeld over onze inzet om de continuïteit in onze dienstverlening te waarborgen in deze uitdagende tijden. Door met u en uw ...
Digitalisering wordt niet het nieuwe normaal, maar is het nieuwe normaal. De noodzaak en prioriteit tot digitaliseren voor bedrijven neemt toe. De praktijk blijkt weerbarstiger. Hans Moonen van CGI deelt de belangrijkste conclusies uit het jaarlijkse onderzoek Voice of Our ...

Verzekeraars helpen vanuit de ruimte. Monitoren van kassen door middel van aardobservatie.

Lees de blog

BLOG | BANKING

 

Coronacrisis toont belang van ketenmonitoring in de spoorsector

Lees de blog

BLOG | TRANSPORT & LOGISTIEK

healthcare-technology-mobile

Zorgverleners helpen ons; wij helpen de zorg

Lees de blog

BLOG | HEALTH

OVER CGI’S RESPOND. REBOUND. REINVENT. INITIATIEF

 

RESPOND

Het aanpakken van de onmiddellijke behoeften die opkomen tijdens deze pandemiecrisis

In deze fase helpen wij u bij het dringende werk dat nodig is om middelen en systemen te mobiliseren en de vitale werking van de samenleving te blijven ondersteunen in deze crisis.

 

 

REBOUND

De tactische uitdagingen aangaan die gepaard gaan met het herstellen na de crisis

Vanwege de snel veranderende bedrijfsbehoeften omvat deze fase activiteiten die nodig zijn om de economie en de samenleving te heropenen, van het vinden van capaciteit om aan de stijgende vraag te voldoen tot het vinden van een nieuwe zakelijke realiteit.

 

REINVENT

Nieuwe bedrijfsmodellen opstellen om nieuwe manieren van werken mogelijk te maken

Deze fase gaat verder dan het herstel op korte termijn. In deze fase gaat het om het aanpakken van structurele gevolgen voor uw bedrijfstakken, met nieuwe bedrijfsmodellen en practices.

 

VERBETERING VAN BUSINESS AGILITY

Alle industrieën staan ongekende uitdagingen en kansen te wachten door de wereldwijde pandemie. Wat is er voor organisaties nodig om op de pandemie te reageren, te herstellen en zichzelf opnieuw uit te vinden? AGILITY.

Organisaties gebruiken nieuwe manieren van denken en werken, niet alleen om te reageren in deze kritieke tijd, maar ook om er sterker uit te komen dan voorheen.

Gebaseerd op CGI Insights uit ons Voice of Our Clients-programma, samen met het werk van onze agile experts over de hele wereld, delen wij de belangrijkste agile inzichten en practices van organisaties, samen met onze aanbevelingen.

Bekijk hier de PDF