Rotterdam, 02 May 2019 - CGI Nederland heeft een overeenkomst gesloten met het Franse Thales Alenia Space voor de doorontwikkeling en het onderhoud van de besturingssoftware ter beveiliging van het Galileo satellietnavigatiesysteem. Deze opdracht heeft een waarde van circa 14 miljoen euro en loopt tot ...

Wereldwijde partners 
CGI werkt bedrijfsbreed met een vaste kern van toonaangevende technologiepartners die de beste oplossingen voor onze klanten hebben.

Lees meer..

Gespecialiseerde partners 
CGI werkt daarnaast met vele partners op internationaal, regionaal en projectniveau. Deze partners opereren zelf doorgaans ook internationaal, maar hun werk met ons is specifiek voor een land, oplossing of project.

Lees meer..

Ecosysteem advies 
Door onze eigen uitgebreide ervaringen met een brede selectie van partners – van relaties met wederverkopers tot echte wereldwijde partnerships – kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren hoe ze zelf kunnen bouwen aan partnerships en hoe deze het best te onderhouden. Voorbeelden hiervan zijn zichtbaar bij klanten waar we al jaren het applicatiemanagement doen en dus te maken hebben met een groot aantal leveranciers die hen doorgaans een breed scala aan complexe diensten leveren.