Inzicht in end-to-end ketens is belangrijk voor transport en logistiek. Door ketenmonitoring en -besturing kunnen kosten verlaagd en opbrengsten verhoogd worden. CGI helpt haar klanten door slimme technologie in te zetten die de operationele procesuitvoering monitort, bewaakt en waar ...
“De Nederlandse infrastructuur is meer en meer intelligenter aan het worden. Kunstwerken, spoorwissels, … ze worden voortaan allemaal voorzien van sensoren die data genereren. ” Aan het woord is Robert Voûte van CGI. Het internationaal opererend automatiseringsbedrijf ondersteunt ...

algemeen-generiek-cgi-wereldwijd-klanten-nl 1000x600
Move Smarter Video

Move Smarter  Ook in de toekomst kan Nederland een topland blijven in mobiliteit en logistiek. Waar mensen snel en veilig -in zelfrijdende voertuigen- kunnen reizen en waar transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam en steeds vaker naadloos over alle modaliteiten heen: over de weg, het water, het spoor en in de lucht.

Bekijk de video

 

Smart Mobility Video

 

Smart Mobility Video

Smart Mobility Het vervoer van personen en goederen over de weg staat in Nederland onder druk. Door de stijgende welvaart groeit onze mobiliteit. Maar de infrastructuur heeft haar grenzen bereikt. De wegen zijn vol. Radicaal andere oplossingen zijn nodig om in de toekomst personen- en goederenvervoer betrouwbaar en efficiënt te houden en daarbij volledig duurzaam te laten worden. Centraal daarbij staan: samenwerking én vergaande digitalisering.

Bekijk de video 

 

 

400 specialisten mobiliteit en logistiek in NL

CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. En waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam, rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. CGI gelooft dat dit alleen mogelijk is wanneer wij vergaand samenwerken met klanten, partners en kennisinstituten (binnen en tussen de verschillende modaliteiten).

CGI noemt dit Move Smarter!

CGI beschikt over een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. Lees hieronder wat CGI hierin voor u kan betekenen.

Oplossingen

Intelligent cargo

BestDriver

SmartTravel

SmartMeeting

TrafficServiceBus

Diensten

Emerging Technologies

United states agile concept