Het Smart Mobility Platform van CGI verzamelt en combineert verschillende typen data zoals routes, verkeersdata en weersinformatie. Al deze gegevens worden verwerkt en geanalyseerd om te bepalen hoe zuinig, schoon en veilig we ons voortbewegen. Met behulp van het Smart ...
SafeDrive is een mobiele applicatie die rijders helpt met bewustwording. Rijders ontvangen na elke rit feedback op hun rijgedrag.

7 van de 10 grootste verzekeraars wereldwijd is klant bij CGI
Meer dan 100 verzekeraars wereldwijd maken gebruik van CGI's Ratabase oplossing
16 jaar gemiddeld werken wij samen met onze top 30 verzekeringsklanten

Een verzadigde markt, lage rentestanden, de impact van technologie en bedreigingen van buiten de markt, de klassieke verzekeraar moet zich aanpassen om in de toekomst nog relevant te zijn. Tegelijkertijd zijn er volop nieuwe kansen door de wereld die verder ‘connected’ raakt en de data die dat genereert. Het biedt de mogelijkheid om risico’s beter in te schatten en te voorspellen. Nieuwe technologie maakt verzekeren op basis van klantgedrag mogelijk. Met bijvoorbeeld Dynamic Pricing is het mogelijk om op ieder moment de premie automatisch aan te passen aan de doelgroep, risico of huidige status van de portfolio. Maar het is ook mogelijk om met Data analytics de schadepreventie of marketing te verbeteren. Anderzijds groeit de kwetsbaarheid voor cybercriminaliteit, met grote risico’s én kansen voor verzekeraars. CGI biedt services aan verzekeraars zoals: Dynamic Pricing, Data analytics, Data Driven Insurance Lab, Cybersecurity en Retiring the Mainframe.

CGI beschikt over een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. Lees hieronder wat CGI hierin voor u kan betekenen.

Thema's

Advanced Analytics

Cybersecurity

Data Driven Insurance

IT Modernization

Oplossingen

SafeDriver

Collections360

Geautomatiseerde Pensioenaangifte (GPA)

IT Asset Management

Mainframe Migration

Ratabase

United states agile concept