Bij CGI ben je geen medewerker, maar ‘member’. Je bouwt mee aan ons succes. En kunt daar, als aandeelhouder, letterlijk deel van uitmaken.
Maak in deze video kennis met CGI. Wij hebben de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat CGI een stabiele en groeiende organisatie is, krijg je de kans om in een ondersteunende omgeving ...

Afstudeerders of startende professionals

Be part of something life changing

Bij CGI krijg je volop de mogelijkheid je talenten tijdens je afstudeeropdracht te ontplooien. Je speelt direct een vitale rol in de diensten die we leveren aan onze klanten.

Lees verder

 

Ervaren professionals

Be part of something rewarding

Werken bij CGI betekent: deel uitmaken van een hechte community met gepassioneerde professionals. Commitment is daarbij het sleutelbegrip.

Lees verder

 

Our benefits

cgi-careers-benefits

Zijn de woorden eigenaarschap, luisteren, erkenning, gezondheid en welzijn jou op het lijf geschreven? Lees dan meer over de onderscheidende voordelen van CGI.

Lees verder

Carrièreontwikkeling

cgi-career-development

CGI investeert in programma's waarmee jij vaardigheden kan ontwikkelen die je nodig hebt om in te spelen op de digitale behoeften van klanten en om jouw persoonlijke ambities te realiseren.

Lees verder

algemeen-generiek-1976-wowfactor-nl
algemeen-generiek-cgi-experts-wowfactor-nl
CGI at a glance client satisfaction