Nog niet helemaal overtuigd? Hier zijn 6 redenen om bij CGI te solliciteren: Sommige organisaties vinden het moeilijk om te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs 6 redenen ...
Maak in deze video kennis met CGI. Wij hebben de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat CGI een stabiele en groeiende organisatie is, krijg je de kans om in een ondersteunende omgeving ...

Ervaren professionals

Onze collega’s barsten van de kennis en halen alles uit de mogelijkheden van IT. Lees hier hoe ze dat doen.

Stage bij CGI

Ervaring opdoen bij een van ’s werelds grootste IT-werkgevers? Onze stages staan altijd in het teken van jouw ontwikkeling. Kijk zelf maar.

Afgestudeerd? Welkom!

CGI Canada Careers New Graduates

Zit je studietijd erop? Maak een flitsende start van je carrière en start bij CGI.

Lees verder

De CGI cultuur

cgi-careers-benefits

Benieuwd wat voor werkgever CGI is? Ontdek het nu.

Lees verder

algemeen-generiek-1976-wowfactor-nl
algemeen-generiek-cgi-experts-wowfactor-nl
CGI at a glance client satisfaction

Be part of our Story – Maak kennis met Suzanne Lemm

Diversiteit is voor CGI een belangrijk onderwerp. Onze collega’s kunnen zichzelf zijn en zich volop storten op nieuwe IT-technologieën.

Be part of our Story – Maak kennis met Jasper Langevoort

Werk als IT professional bij CGI en draag bij aan het functioneren van onze maatschappij. Dát is de impact die jij kan hebben.    

Be part of our Story – Maak kennis met Sjors Hijgenaar

Een belangrijke rol spelen in de klimaatverandering: CGI reikt je de handvatten aan om belangrijk te zijn voor de toekomst.

 

Be part of our Story – Maak kennis met Wesley Notten

Carrière maken én jezelf ontwikkelen in je vak: CGI ondersteunt medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en zo stappen te maken in hun loopbaan.

 

Be part of our Story – Maak kennis met Mirwais Fazli

Begeleiding op individueel niveau is de manier waarop professionals bij CGI aan hun carrière bouwen. Werken in de IT doe je met regie op je eigen loopbaan.