Be part of our story
CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Hier zijn 6 redenen om bij CGI te solliciteren:

Sommige organisaties vinden het moeilijk om te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs 6 redenen waarom CGI de beste plek voor jou is.

1. Zelfsturende en autonome teams

Onze organisatie is groot, al voelt het alsof je voor een startup werkt. Hoe dat zit? Bij CGI werken we met kleine zelfsturende teams die zelfstandig mooie projecten draaien en direct klantcontact hebben. Daarbij heb je de zekerheid en stabiliteit van een grote organisatie als back-up. Lang niet gek toch, voor een organisatie die behoort bij de grootste onafhankelijke IT consultancy bedrijven ter wereld?

2. Volop technische prikkels

Als IT’er zoek je uitdaging. Constant. CGI levert high-end IT-diensten aan klanten die steeds het uiterste van onze mensen vragen. Gelukkig maar, want zo haal jij het beste uit jezelf. Technologisch gezien is er steeds meer mogelijk, dat hoeven we jou niet te vertellen. Wat we je wel willen meegeven, is dat je bij CGI altijd bovenop de laatste ontwikkelingen zit.

3. Omringd door ondernemers

Jij en je collega’s zijn ondernemers. Professionals die de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Dat is kenmerkend voor een echte CGI’er. We zien onze mensen niet als medewerkers, maar als members. Vakmensen die de mogelijkheid hebben aandeelhouder te worden en zo meeprofiteren van onze winst. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

4. Krachtige teams

De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen vakinhoud en de omgang tussen collega’s onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg!

5. Persoonlijke ontwikkeling voorop

Werk je in de IT, dan is het bijbenen geblazen. Dat wist je waarschijnlijk al. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dus is het van belang dat ook onze medewerkers de laatste kennis in huis hebben. Met onze eigen CGI Academy geven we interne opleidingen. Daarnaast is er een digitale trainingsomgeving waar collega’s gebruik van kunnen maken. Volop mogelijkheden dus om te laten zien wat je kan en om jezelf te ontwikkelen.

6. Maatschappelijk nut

Jouw werk is niet altijd direct zichtbaar, toch werk je aan projecten die invloed hebben op miljoenen mensen. Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen. Impact voor iedereen dus. En daar zijn we trots op. IT raakt alles. CGI is misschien soms onzichtbaar, maar altijd aanwezig.

Wil jij weten hoe het is om bij CGI te werken? Lees dan hier de verhalen van onze collega’s.

Wil je meer horen over de concrete mogelijkheden bij CGI? Neem dan contact op met NL Recruitment of bekijk direct onze vacatures en kom werken bij CGI. We kijken naar je uit!