CGI heeft veel ervaring met het implementeren en beheren van SAP projecten. Nieuwe SAP producten en diensten, waaronder S/4HANA worden door CGI in klantsituaties toegepast om een duurzame oplossing te realiseren. De kracht van CGI zit in een groot netwerk, kennis van de nieuwste technologieën en het opbouwen van duurzame relaties.

Je werkt met overheidsinstellingen of commerciële klanten en realiseert of werkt mee aan verbeteringen van complexe systemen die de dagelijkse levens van miljoenen mensen raken.

We ondersteunen de meest ambitieuze IT-carrières. Doordat CGI een gevestigde en groeiende organisatie is, krijg je de kans om in een ondersteunende omgeving samen te werken aan SAP-projecten die daadwerkelijk impact hebben op de wereld. Juist nu.

Wat heeft CGI jou te bieden:

5 redenen om als SAP Expert voor CGI te kiezen:

  • Je krijgt de kans om internationaal samen te werken met meer dan 3000 SAP experts
  • In Nederland kan je direct kennis delen en leren van andere SAP experts binnen de SAP practice
  • Bij CGI werken we met kleine zelfsturende teams die lokaal en zelfstandig aan mooie projecten werken en direct klantcontact hebben. Superleuk om direct betrokken te zijn bij de oplossingen die we onze klanten kunnen bieden.
  • Blijf jezelf vooral ontwikkelen! Het is van belang dat onze medewerkers de laatste kennis in huis hebben. Met onze eigen CGI Academy geven we interne opleidingen. Daarnaast is er een digitale trainingsomgeving waar collega’s gebruik van kunnen maken. Volop mogelijkheden om te laten zien wat je kan en om jezelf te ontwikkelen.
  • CGI werkt met het LIFE Framework, als aanvulling op de SAP Activate methode (waarin de belangrijkste activiteiten zijn benoemd voor typische migratie-activiteiten die nodig zijn om de overgang naar S/4HANA te maken). In dit LIFE Framework zijn alle ervaringen en gereedschappen van de laatste 20 jaar verzameld en deze zijn beschikbaar voor de sleutelrollen in het implementatieproject. LIFE is afgestemd op alle facetten die bij een implementatie komen kijken en laat daarbij de afhankelijkheden zien. 

Meer lezen over SAP bij CGI? Klik dan hier.

Wil je meer informatie over deze functie, of werken bij CGI? We komen graag met je in contact.

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op om je volledig bij te praten over de mogelijkheden als SAP expert bij CGI

Wil je alvast meer weten over de vacatures bij CGI? Klik dan op één van de functies  hieronder:

Wil jij weten hoe onze SAP collega’s oplossingen bedenken, ontwerpen en implementeren die een directe impact hebben op de bedrijfsvoering van onze klanten?Bekijk dan hier de video van Roy en Elmar, twee van onze SAP experts die vertellen over hoe zij het ervaren om te werken bij CGI. 

Bekijk meer