Bij CGI stimuleren we ondernemerschap, individueel én samen met je team creëer je meerwaarde voor onze klanten. In deze omgeving bieden we jou alle ruimte om de talenten die je hebt te ontplooien. Ons succes is afhankelijk van het talent, ...

We noemen onze professionals "members" om te benadrukken dat iedereen die bij CGI komt werken, uitgenodigd wordt om aandeelhouder te worden van CGI. Als mede-eigenaar krijg je als member de mogelijkheid om deel te nemen aan de ontwikkeling van het bedrijf en deel te nemen aan de uitdagingen en beloningen die voortvloeien uit het opbouwen van een bedrijf van wereldklasse, zoals de winstdelingsregeling.

Daarnaast worden members aangemoedigd om deel te nemen aan de voortdurende verbetering van hun werkomgeving en bij te dragen aan de medewerkerstevredenheid door ideeën en suggesties te delen. Members hebben ook recht op informatie, daarom delen we regelmatig bedrijfsinformatie over onze klanten, members en aandeelhouders.

Deze ownership-mentaliteit is verweven in alle aspecten van onze managementaanpak en geeft onze members de vrijheid om hun carrièrepad uit te stippelen, beslissingen te nemen in het belang van klanten en te profiteren van goed geleverd werk.