Ongeacht de industrie geven leidinggevenden aan dat de toenemende digitale behoeften van klanten en burgers de transformatie van organisaties over de hele wereld richting en inhoud geeft. Hoewel in het wereldwijde rapport een aantal overeenkomsten tussen verschillende industrieën wordt aangetroffen, onderkennen we dat leidinggevenden transformatie ervaren in de context van hun industrie, geografie en organisatiecultuur. Download de samenvattingen hieronder en neem contact met ons op om een exemplaar van een volledig brancherapport aan te vragen.

Kapitaalmarkten
De nadruk voor digitale technologie neemt steeds meer toe bij klanten, concurrenten en toezichthouders
Download de samenvatting

 

Zakelijk bankieren
Leidinggevenden proberen de transformatie van bedrijfsmodellen in een zeer competitieve markt te versnellen
Download de samenvatting

 

Retail banking
Klanten vergroten transformatie-initiatieven rond regulering, beveiliging en gepersonaliseerde services
Download de samenvatting

 

Verzekeringen
Klantverwachtingen, kostenbeheer en naleving van wet- en regelgeving staan bovenaan de lijst als prioriteiten voor verzekeraars om digitale ondernemingen te worden.
Download de samenvatting

 

Centrale overheid
Digitaal worden, beschermd door cybersecurity en het verzekeren van naleving van wet- en regelgeving zijn voor cliënten van het allergrootste belang
Download de samenvatting

 

Defensie, veiligheid en ruimtevaart
Leidinggevenden delen een urgentie om hun organisaties te beschermen door cyberbeveiliging, gevolgd door een focus op modernisering, nieuwe leveringsmodellen en een groter gebruik van commercieel verkrijgbare (COTS) producten
Download de samenvatting

 

Provinciale en lokale overheid
De prioriteit om te voldoen aan de digitale verwachtingen van burgers vereist modernisering van IT, net als het beschermen van operaties door middel van cyberbeveiliging
Download de samenvatting

 

Zorg
De behoefte om van een aanbodgestuurde naar een vraaggestuurde organisatie over te stappen, stimuleert de digitale transformatie van de sector, net als investeringen om meer persoonlijke service en veiliger, efficiëntere en effectievere zorg te bieden.
Download de samenvatting

 

Energie
Leidinggevenden versnellen het tempo van verandering, gedreven door de eisen van digitale klanten en moeten de productie en het verbruik van energie transformeren
Download de samenvatting

 

Maakindustrie
Digitalisering en integratie in de gehele toeleveringsketen, samen met de inzet op Industry 4.0, zijn topprioriteiten voor leidinggevenden.
Download de samenvatting

 

Detailhandel
Digitale transformatie is noodzakelijk om te voldoen aan de toenemende verwachtingen van klanten, wat leidt tot digitale strategieën en investeringen die nodig zijn voor holistische transformatie.
Download de samenvatting

 

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie over de inzichten uit de 2017 CGI Client Global Insights en de gevolgen voor uw sector. We vertellen u graag hoe we klanten hebben geholpen de beheerskosten van hun organisaties omlaag te brengen, onder andere door outsourcing, het ontwerpen van roadmaps voor een ontwikkeling richting digitale organisatie, en een optimale inzet van onze eigen IP en die van onze partners om de transformatie te versnellen.