Retail- en consumentenmarkt

Overwin uitdagingen in de branche door bedrijfsverandering

Toenemende verwachtingen van klanten, globalisering en uitdagende economische tijden zetten retailers en producenten van consumentenproducten onder druk. Voor iedereen is het zaak zijn manier van werken te heroverwegen. Retailers willen concurrerend blijven én winnen. Nieuwe markten ontdekken en services aanbieden. En het allerbelangrijkste: retailers willen de wensen van klanten begrijpen en met hen verbonden blijven.

Net als in andere sectoren, zoeken retailers naar een maximaal rendement. Aanpassing van de transportkeuzes kan zomaar 10% besparing opleveren in de operationele kosten. CGI is koploper als het gaat om oplossingen voor transport management. Met onze branchekennis en ervaring helpen we retailers bij kostenbesparing en aanpassingen in processen.

Door business en technologische transformatie helpt CGI retailers en producenten van consumentengoederen om concurrerend te blijven. Wij bouwen, implementeren en beheren complexe systemen die van cruciaal belang zijn voor het succes van retailers in de huidige markt. We bieden onder meer diensten en oplossingen aan op het gebied van analytics en business intelligence, mobile commerce, winkelsystemen, CRM, digital, supply chain management, e-commerce, enterprise resource planning en concept-to-consumer samenwerkingsverbanden.

Ervaring en expertise

  • Met meer dan 4.300 professionals, waaronder honderden inhoudelijke experts, helpen we meer dan 700 retailers en producenten van consumentenproducten over de hele wereld;
  • Uitgebreide expertise op het gebied van business intelligence, mobile commerce, winkelsystemen, CRM, POS systemen, digital transformation, supply chain management, e-commerce en ERP;
  • Complete outsourcingsdiensten voor retailers en producenten van consumentenproducten.