Nieuws en downloads

Oplossingen

CGI - Solutions
Titel
Applicatieontwikkeling en -onderhoud
CGI heeft decennia lange ervaring in het ontwikkelen en het onderhoud van applicaties voor grote wereldwijde klanten. Daarbij gaat het vaak om missiekritische systemen.
Application Portfolio Management Framework (APMF)
CGI’s Application Portfolio Management Framework analyseert uw IT-landschap en identificeert mogelijkheden voor een kosteneffectieve en flexibele transformatie.
Centrale energiemarkten
CGI bouwt en bedient commerciële infrastructuren voor centrale energiemarkten over de gehele wereld.
Collections360
Met Collections360 helpt CGI organisaties om onderdelen van het incasseren van geld te automatiseren. Het resultaat: een kostenbesparing variërend van 10-25%.
Customer experience management
CGI’s customer experience management services (CEM) bieden telecombedrijven een compleet beeld van hun klant voor hun netwerken, processen en bedrijfsonderdelen.
Customer loyalty solutions
CGI helpt klanten met het ontwikkelen van loyalty concepten, we bieden consultancy en implementeren oplossingen die aansluiten bij de technische mogelijkheden.
Elektrisch rijden
CGI gelooft in elektrisch rijden en werkt met een aantal partners aan de ontwikkeling en verbetering van een infrastructuur met voldoende oplaadpunten.
Geautomatiseerde Pensioenaangifte (GPA)
De Geautomatiseerde Pensioenaangifte (GPA) oplossing van CGI vereenvoudigt de aanlevering van pensioengegevens aan verzekeraars en verbetert de datakwaliteit.
HotScan
CGI’s HotScan oplossing filtert en screent entiteiten en transacties online en real-time in het kader van KYC, AML en terrorismebestrijding. Ontdek nu hoe!
IBOR
Met IBOR helpt CGI opdrachtgevers de openbare veiligheid te vergroten, efficiënter te reageren bij incidenten en kosten te besparen.
Intelligent Cargo
Met Intelligent Cargo van CGI worden innovatieve manieren gecreëerd voor een efficiënte uitwisseling van informatie tussen de spelers in de logistieke keten.
IT Asset Management
Met IT Asset Management (ITAM) van CGI helpen wij u uw assets weer ‘compliant’ te maken en hoge onvoorspelbare kosten of zelfs claims te voorkomen.
Mainframe Migration
Met CGI’s Mainframe Migration migreert u binnen slechts 6-12 maanden naar een x86 platform. Zonder risico’s voor de business & veiligheid en zonder interrupties.
Manufacturing Atlas
Manufacturing Atlas van CGI helpt met unieke services bij het optimaliseren van de supply chain en de samenwerking daarin.
Manufacturing Execution Systems (MES)
Manufacturing Execution Systems (MES) van CGI helpen u om elk onderdeel van het productieproces te beheren: van productieplanning tot kwaliteitscontrole.
Mission Critical Application Hosting
CGI’s Mission Critical Application Hosting biedt dé cloudoplossing voor het beheer & onderhoud van uw missiekritische systemen, gebaseerd op uw businessprocessen
Mobiele oplossingen voor productiebedrijven
CGI biedt veilige mobiele oplossingen voor productiebedrijven, met verschillende locaties, die de informatiestroom tussen plant operators optimaliseert.
Mobility analytics
Mobility Analytics van CGI combineert alle bruikbare data voor de ontwikkeling van voorspellende modellen waarmee vervoersstromen zijn te reguleren.
Network analytics
Network Analytics van CGI biedt een oplossing voor de moeilijkheid om incidenten te voorspellen en verstoringen in het netwerk te lokaliseren of identificeren.
Predictive maintenance

Predictive Maintenance van CGI is een praktische toepassing die zich toespitst op de analyse van kostbare kapitaalgoederen en hun onderhoudsbehoeften.

Ratabase
De Ratabase® technologie van CGI stelt verzekeraars in staat om veel sneller complexe ratingprogramma’s en product segmentaties te realiseren.
Smart grids en Central Energy Management Systems (CEMS)
CGI helpt netwerkbeheerders bij het bereiken van een duurzame energiemarkt met slimme, flexibele en kostenbesparende oplossingen als smart grids en CEMS.
Trade360
Trade360® van CGI levert alle software, infrastructuur en support die nodig is om de trade finance kant van een bank te runnen. Ontdek nu hoe!
Unify360 Hybrid IT Management
CGI's Unify360 optimaliseert Hybride IT-architectuur en cloudmigratietrajecten en brengt het huidige hybride landschap in kaart.