Nieuws en downloads

Brochures

CGI- Brochure
Titel & samenvatting Download PDF Pagina's/Grootte
3D Digital Twin: de werkelijkheid optimaliseren met digitale modellen

Onze maatschappij digitaliseert in hoog tempo. Dat biedt unieke kansen, maar heeft ook nadelen. De datacomplexiteit neemt hand over hand toe door de ‘hyperconnectiviteit’ waarmee we te maken hebben. Als alles met elkaar is verbonden, is het bijna ondoenlijk overzicht te houden. Opmerkelijk genoeg geeft de voortgaande digitalisering op dergelijke uitdagingen zelf ook weer het antwoord. Een goed voorbeeld is 3D Digital Twin, dat complexe omgevingen als steden, infrastructuur en industriële installaties inzichtelijk maakt.

Meer informatie…
3D Digital Twin: de werkelijkheid optimaliseren met digitale modellen / 518 KB
Application Portfolio Management Framework

CGI’s Application Portfolio Management Framework analyseert uw IT-landschap en identificeert mogelijkheden voor een kosteneffectieve en flexibele transformatie.

Meer informatie…
Application Portfolio Management Framework 2 / 212 KB
Assess the Risk

Door Assess the Risk vergroot u uw inzicht in de beveiligingsrisico’s van uw organisatie en groeit het interne bewustzijn over deze risico’s. 

Meer informatie…
Assess the Risk 2 / 221 KB
Asset Management in Verkeer & Vervoer

Bruggen, viaducten, wegen, het spoor en vliegvelden houden onze steden bereikbaar. Slim Asset Management is nodig om het gebruik en de toepassing van deze objecten te optimaliseren en tegelijkertijd onze leefomgeving te verduurzamen. 3D Digital Twin technologie biedt hierbij uitkomst.

Meer informatie…
Asset Management in Verkeer & Vervoer 8 / 1 MB
BestDriver

BestDriver laat chauffeurs zuiniger en veiliger rijden. Zo bespaart u niet alleen kosten, maar kan het ook efficiënt bijdragen aan een schonere lucht.

Meer informatie…
BestDriver 2 / 104 KB
Big data analytics

Hoe creëer je waarde uit data die heterogeen, ongestructureerd en vaak onbetrouwbaar is? CGI’s Data2Diamonds-aanpak geeft het antwoord.

Meer informatie…
Big data analytics 2 / 2 MB
BYOID (Bring Your Own ID)

Met BYOID (Bring Your Own ID) introduceert CGI de nieuwe manier van toegang verlenen aan haar klanten tot hun digitale dienstverlening. Download de brochure

Meer informatie…
BYOID (Bring Your Own ID) 8 / 553 KB
Central Energy Management System (CEMS)

Het Central Energy Management System (CEMS) van CGI helpt netbeheerders de onbalans in energienetten te voorkomen en daarmee de opmars van smart grids mogelijk te maken.

Meer informatie…
Central Energy Management System (CEMS) 2 / 202 KB
Centrale marktsystemen

De energietransitie vereist nieuwe diensten die een efficiënte marktwerking ondersteunen. Het groeiend aandeel energie uit hernieuwbare bronnen zorgt onder andere voor een sterke behoefte aan flexibiliteit en realtime informatie. Oplossingen die bijdragen aan informatie-uitwisseling, (realtime) dataservices en flexibiliteit voor balancering, congestie management en tarifering. CGI biedt u hiervoor de juiste centrale marktsystemen.

Meer informatie…
Centrale marktsystemen 2 / 201 KB
CGI en SentinelOne

CGI en SentinelOne: beschermt uw endpoints beter tegen cyberaanvallen (ransomware) én tegen lagere maandelijkse kosten dan met andere oplossingen.

Meer informatie…
CGI en SentinelOne 2 / 171 KB
CGI geeft antwoord op de 7 meest gestelde vragen over SEPA

Voor u het weet is het 1 februari 2014. Afwachten is geen optie, u moet voor SEPA nu actie ondernemen. CGI geeft antwoord op de zeven belangrijkste vragen over SEPA.

CGI geeft antwoord op de 7 meest gestelde vragen over SEPA 2 / 881 KB
CGI in één oogopslag

Bij CGI staat klanttevredenheid centraal. Wij hebben een consequente en gedisciplineerde manier van werken en nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Lees meer…

Meer informatie…
CGI in één oogopslag 2 / 74 KB
CGI’s portfolio voor de verzekeringsmarkt

CGI’s diensten die verzekeraars verder helpen en bijdragen aan lagere kosten, meer tevreden klanten, verbeterde efficiency en meer concurrentiekracht. 

Meer informatie…
CGI’s portfolio voor de verzekeringsmarkt 16 / 946 KB
Collaboration en Document Management Service

Met Collaboration en Document Management Service kunnen uw medewerkers gemakkelijk en snel samenwerken aan documenten en deze beheren.

Meer informatie…
Collaboration en Document Management Service 2 / 188 KB
Collections360®

Collections360 van CGI is een managed services benadering die automatisch cases toewijst aan de meest kosteneffectieve behandelstromen.

Collections360® 2 / 483 KB
Cybersecurity

Slechts 14% van de senior leiders in business en technologie in onze Global 1000 outlook zeggen dat ze op een niveau van volwassenheid zijn, waar cybersecurity is onderdeel van hun waarde propositie. Dit booklet geeft inzicht in een veilige aanpak van transformatie en verandering.

Meer informatie…
Cybersecurity 12 / 1021 KB
Cybersecurity Services van CGI

Met de Cybersecurity Services van CGI beschermt u uw systemen en infrastructuren tegen snel toenemende bedreigingen, en bent u goed voorbereid op een cyberincident.

Meer informatie…
Cybersecurity Services van CGI 6 / 1 MB
Digital Customer Experience

CGI maakt gebruik van een gestructureerde aanpak die klanten helpt hun benadering van klanten en burgers te optimaliseren. Een waarde-gedreven methodiek, die we in dit booklet toelichten en onderbouwen met een aantal aansprekende voorbeelden.

Meer informatie…
Digital Customer Experience 12 / 1 MB
Digital Employee

Dit booklet geeft een overzicht van de belangrijkste bouwblokken voor het ontwikkelen van een ‘digital workplace’ waarin talent het best tot zijn recht komt.

Meer informatie…
Digital Employee 12 / 1 MB
Digital Insights

In dit booklet geven we een overzicht, inzichten en impressie van de mogelijkheden van Big data analytics en een aantal ervaringen van onze klanten.

Meer informatie…
Digital Insights 12 / 855 KB
Digitale energie-eilanden

CGI’s energie-eilanden platform zet de energietransitie naar een CO2-neutrale samenleving in een hogere versnelling. Ontdek hoe en download de brochure!

Meer informatie…
Digitale energie-eilanden 2 / 112 KB
Digitale Strategie en Roadmap

CGI biedt een waardegedreven aanpak en, met behulp van dit booklet, een aantal inzichten en handvatten voor invulling van een samenhangende digitale strategie.

Meer informatie…
Digitale Strategie en Roadmap 12 / 1 MB
Digitale Werkplek diensten

In deze brochure kunt u lezen hoe Digitale Werkplek diensten van CGI kunnen worden toegepast voor uw organisatie. Download nu de brochure.

Meer informatie…
Digitale Werkplek diensten 2 / 126 KB
Digitaliseren in de zesde versnelling

Via Low Coding ontwikkelt CGI applicaties gemiddeld zes keer sneller dan in een traditioneel ontwikkeltraject. En niet alleen sneller. Met een fundamenteel andere aanpak, co-creatie tussen business en IT, bouwen we applicaties met minder dan de helft van de menskracht. Sneller dus, en goedkoper maar óók nog eens beter. CGI gebruikt hiervoor het low-codeplatform van Mendix.

Meer informatie…
Digitaliseren in de zesde versnelling 170 KB
DiTTLab: brug tussen wetenschap en praktijk

Het DiTTLab – een samenwerking tussen TU Delft en CGI – gebruikt big data voor de ontwikkeling van de volgende generatie applicaties voor dynamisch verkeersmanagement.

Meer informatie…
DiTTLab: brug tussen wetenschap en praktijk 2 / 66 KB
Dynamisch Case Management (DCM)

DCM van CGI biedt de mogelijkheid uw dienstverlening verregaand te digitaliseren en primaire processen toekomstbestendig te maken.

Meer informatie…
Dynamisch Case Management (DCM) 1 MB
Elektrisch rijden

CGI neemt samen met haar partners het voortouw in de ontwikkeling van een infrastructuur met oplaadstations voor elektrische voertuigen in Nederland. 

Meer informatie…
Elektrisch rijden 6 / 3 MB
Factory IT (FIT)

De Factory IT-oplossing van CGI is een volledig Manufacturing Execution Systems (MES) op maat gemaakt voor uw productieproces.

Meer informatie…
Factory IT (FIT) 2 / 664 KB
Friction Free as a Service

Ons Friction Free as a Service (FFaaS) biedt de energiesector de kans om Operationele Technologie (OT) en Informatie Technologie (IT) met elkaar te verenigen en zo energie netwerken klaar te maken voor de energietransitie naar een CO2 neutrale samenleving.

Meer informatie…
Friction Free as a Service 2 / 145 KB
Geautomatiseerde Pensioenaangifte (GPA)

De GPA-oplossing van CGI vereenvoudigt het aanleveren van pensioengegevens door werkgevers aan de pensioenverzekeraar en verbetert daardoor de datakwaliteit.

Meer informatie…
Geautomatiseerde Pensioenaangifte (GPA) 2 / 535 KB
Health IT solutions and services

Een overzicht van onze IT oplossingen en diensten voor de zorgsector. 

Health IT solutions and services 12 / 562 KB
Het Spark Innovation Center van CGI

CGI beschikt over een volledig voor innovatie en inspiratie ingericht Spark Innovation Center, waarin u op de technologische toekomst wordt ingeloodst.

Meer informatie…
Het Spark Innovation Center van CGI 4 / 492 KB
Hosted Exchange Messaging

CGI’s Hosted Exchange Messaging Service zorgt ervoor dat uw medewerkers op ieder moment toegang hebben tot hun e-mail, contacten en agenda.

Meer informatie…
Hosted Exchange Messaging 2 / 172 KB
HotScan Watch List Filtering

CGI HotScan is een van de meest geavanceerde oplossingen voor het online en realtime filteren en screenen van entiteiten en transacties.

Meer informatie…
HotScan Watch List Filtering 2 / 115 KB
Human resources (HR) outsourcing

CGI helpt haar klanten bij het bouwen van een duurzaam HR beleid. Lees meer in deze HR outsourcing brochure, inclusief klantcases en inzichten van analisten.

Meer informatie…
Human resources (HR) outsourcing 16 / 1 MB
Hybrid Cloud and IT Management

Dit booklet geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden die CGI biedt, vooral voor IT-afdelingen die hun rol van meer traditionele dienstverlener willen transformeren naar meer strategische en flexibele services makelaar.

Meer informatie…
Hybrid Cloud and IT Management 12 / 1 MB
IBOR

De IBOR-oplossing van CGI verbindt alle dynamische objecten in uw openbare ruimte. IBOR geeft u de regie over de objecten in de openbare ruimte.

Meer informatie…
IBOR 2 / 143 KB
Identity Management & Biometrics Services

CGI biedt diensten aan voor end-to-end identity & access management, inclusief op biometrie gebaseerde oplossingen (iris, stem en vingerafdruk).

Meer informatie…
Identity Management & Biometrics Services 2 / 211 KB
Industrial Control Cybersecurity van CGI

Hoe kunnen industrieën hun operationele technologie weerbaarder maken tegen cybercrime? Met Industrial Control Cybersecurity van CGI! Download de brochure

Meer informatie…
Industrial Control Cybersecurity van CGI 6 / 1 MB
Informatiebeveiliging

Waar gaat het om bij informatiebeveiliging in de zorg? Wat levert het de zorginstelling op? Lees over CGI’s kijk op informatiebeveiliging.

Meer informatie…
Informatiebeveiliging 12 / 1 MB
Integrated Ship Management (ISM)

Integrated Ship Management (ISM) van CGI staat voor een verbeterde operationele efficiëntie  dankzij verbeterde processen en heldere accountability.

Meer informatie…
Integrated Ship Management (ISM) 2 / 77 KB
Intelligent Cargo

Met Intelligent Cargo van CGI worden innovatieve manieren gecreëerd voor een efficiënte uitwisseling van informatie tussen de spelers in de logistieke keten.

Intelligent Cargo 2 / 130 KB
Internet of Things

CGI heeft een aantal eigen toepassingen en jarenlange ervaring in het samenbrengen van alle benodigde onderdelen die resulteren in succesvolle IoT-initiatieven. Dit booklet geeft inzicht in onze aanpak en bevat een aantal aansprekende voorbeelden vanuit verschillende industrieën.

Meer informatie…
Internet of Things 12 / 1 MB
IT Asset Management

IT Asset Management (ITAM) van CGI maakt uw bestaande IT-landschap inzichtelijk en vergelijkt dit met uw gebruiksrechten, waardoor u deze beter kunt beheren.

Meer informatie…
IT Asset Management 2 / 651 KB
IT Modernization

Met IT Modernization van CGI transformeert u uw legacy-systemen naar state-of-the-art, flexibele, robuuste en kosteneffectieve IT. Meer weten?

Meer informatie…
IT Modernization 6 / 1 MB
KIEZEN VOOR DE VEILIGE WEG

De weerbaarheid tegen cybercrime in de sector Verkeer en Vervoer vergroten met de cybersecurity oplossingen van CGI.

Meer informatie…
KIEZEN VOOR DE VEILIGE WEG 675 KB
Mainframe Migration

Mainframe Migration van CGI migreert mainframe applicaties, zonder risico’s voor de business, naar een modern, kostenbesparend Unix, Linux of Windows platform.

Meer informatie…
Mainframe Migration 2 / 652 KB
Managed Security Services

Met de Managed Security Services van CGI vergroot u de weerbaarheid van uw operationele IT-infrastructuur tegen complexere en in aantal toenemende cyberaanvallen.

Meer informatie…
Managed Security Services 2 / 188 KB
Manufacturing 4.0: Smart Energy Management-oplossing

CGI's Smart Energy Management-oplossing vermindert de energiekosten én de uitstoot van CO2. Download nu de brochure!

Meer informatie…
Manufacturing 4.0: Smart Energy Management-oplossing 2 / 171 KB
Manufacturing Atlas

De Manufacturing Atlas oplossing van CGI helpt met unieke services bij het optimaliseren van de supply chain en de samenwerking daarin.

Meer informatie…
Manufacturing Atlas 2 / 104 KB
Manufacturing Execution Systems (MES) Services

CGI’s MES services helpen u om het verbeterpotentieel in kaart te brengen, de juiste MES-oplossing te kiezen, implementatie van MES en 24/7 service desk.

Meer informatie…
Manufacturing Execution Systems (MES) Services 8 / 2 MB
Met TriggerCare de zorg verbeteren

Hoe de registratielast verminderen zonder de kwaliteit van de zorg uit het oog te verliezen? CGI heeft hiervoor de tool TriggerCare ontwikkeld. Ontdek hoe!

Meer informatie…
Met TriggerCare de zorg verbeteren 219 KB
Milieuprogramma van CGI Nederland

CGI heeft in het boekjaar 2014 aandacht voor 5 milieuprojecten om zo de milieu impact te beperken.

Meer informatie…
Milieuprogramma van CGI Nederland 6 / 4 MB
Mission Critical Application Hosting

CGI’s Mission Critical Application Hosting plaats applicaties met infrastructuur- en applicatiemanagementdienstverlening op een op maat gesneden infrastructuur.

Meer informatie…
Mission Critical Application Hosting 2 / 648 KB
Mobiele oplossingen voor productiebedrijven

CGI biedt veilige mobiele oplossingen voor productiebedrijven, met verschillende locaties, die de informatiestroom tussen plant operators optimaliseert.

Mobiele oplossingen voor productiebedrijven 2 / 80 KB
Mobility Analytics

Mobility analytics van CGI beïnvloedt vervoersstromen met behulp van voorspellende modellen. Hierdoor kunnen logistieke processen gestroomlijnd worden en kan vervoer soepeler en efficiënter verlopen.

Meer informatie…
Mobility Analytics 2 / 636 KB
Network Analytics

Met Network Analytics van CGI wordt het mogelijk veel sneller en nauwkeuriger te lokaliseren waar in het netwerk storingen optreden.

Meer informatie…
Network Analytics 2 / 617 KB
Onafhankelijke architectuur-assessment

CGI’s onafhankelijke architectuur-assessment geeft een solide basis voor besluitvorming over de architecturen van bedrijfskritische oplossingen.

Meer informatie…
Onafhankelijke architectuur-assessment 2 / 136 KB
Operate with Confidence

CGI vergroot uw weerbaarheid ('resilience') door een complete cybersecurity-dienstverlening, geleverd vanuit Security Operations Centers in diverse landen.

Meer informatie…
Operate with Confidence 2 / 156 KB
Participation Next

Participation Next, het innovatieve platform van CGI, verbindt burgers, organisaties en initiatieven op basis van hun interesses, mogelijkheden en locatie.

Meer informatie…
Participation Next 2 / 80 KB
Predictive Maintenance

Met Predictive Maintenance van CGI komt u tot een optimaal ingerichte onderhoudsplanning tegen de laagst mogelijke kosten, terwijl u het maximale rendement haalt uit de investeringen in uw bedrijfsmiddelen.

Meer informatie…
Predictive Maintenance 2 / 612 KB
Protect the Business

Protect the Business is gericht op het verkrijgen van inzicht in de kwetsbaarheid van bedrijfsprocessen, netwerken en systemen bent u beter in staat het hoofd te bieden aan cyberaanvallen. 

Meer informatie…
Protect the Business 2 / 221 KB
Ratabase

CGI Ratabase® is in de verzekeringswereld een vertrouwde naam op het gebied van rating en stelt verzekeraars in staat om real time premieoffertes op te vragen.

Meer informatie…
Ratabase 8 / 3 MB
Renewables Management System

RMS is een ICT-oplossing voor de centrale bediening van windmolenparken, waterkrachtcentrales, fotovoltaïsche en andere hernieuwbare energiebronnen. 

Meer informatie…
Renewables Management System 8 / 831 KB
Revalidatie met serious gaming

CGI helpt serious games te ontwikkelen, die patiënten op een speelse manier uitdagen thuis revalidatie oefeningen vaak genoeg en goed te doen. Download nu!

Meer informatie…
Revalidatie met serious gaming 2 / 66 KB
Safety doesn't happen by accident

CGI heeft een contract voor het leveren van (op maat gemaakte) Synergi software. Meer dan 50 olie- en gasbedrijven maken gebruik van onze consulting service.

Meer informatie…
Safety doesn't happen by accident 8 / 1 MB
Secure Tracking Services

CGI ontwikkelt Secure Tracking Services (S-TrackS), die gebruik maakt van Galileo, en positiebepaling 100 procent betrouwbaar maken. Download de brochure!

Meer informatie…
Secure Tracking Services 2 / 161 KB
SECURE-ICS™

Met CGI’s SECURE-ICS™ aanpak voor industriële controlesystemen (ICS) ondersteunen we klanten bij de bescherming van hun kritieke infrastructuur.

Meer informatie…
SECURE-ICS™ 2 / 937 KB
SEPA adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek met CGI komt u alles te weten over aandachtspunten bij uw SEPA migratie.

SEPA adviesgesprek 2 / 271 KB
SEPA consultancy

Met SEPA Consultancy van CGI kunt u gebruik maken van onze uitgebreide SEPA-kennis in combinatie met specifieke vaardigheden.

SEPA consultancy 2 / 278 KB
Serious gaming

Serious gaming is geschikt voor iedere opdrachtgever die om welke reden dan ook mensen wil aanzetten tot het opdoen van kennis of het stimuleren van ander gedrag.

Meer informatie…
Serious gaming 8 / 1 MB
Sm@rtering

Slimme meters maken het mogelijk om gedetailleerd inzicht te krijgen in het energieverbruik en in de lokaal opgewekte energie. Energie netwerken zijn meer en meer gedigitaliseerd en daarmee in staat om de energietransitie te faciliteren. Beide ontwikkelingen bieden kansen voor het ontwikkelen van nieuwe energie diensten. Sm@rtering, onze oplossing voor digitaal netbeheer en smart metering, verzamelt data uit het netwerk en meters en integreert deze op één platform.

Meer informatie…
Sm@rtering 3 / 146 KB
Smarter working in smarter buildings

De Smart Building services van CGI transformeren kantoren naar slimme en intelligente werkomgevingen. Download nu de brochure

Meer informatie…
Smarter working in smarter buildings 2 / 72 KB
SmartMeeting

Groener en goedkoper mobiel. Dat is de doelstelling van CGI’s SmartMeeting. Minder CO2 uitstoot, lager brandstofverbruik, minder kosten en meer reiscomfort.

Meer informatie…
SmartMeeting 2 / 203 KB
SmartTravel

SmartTravel voor het verbeteren van de bereikbaarheid van drukke regio’s en meer comfort voor de reizigers.

Meer informatie…
SmartTravel 2 / 223 KB
TrafficServiceBus

Met CGI’s TrafficServiceBus verkeersmanagement oplossing, werken operators efficiënter, verbetert de veiligheid van weggebruikers, met lagere onderhoudskosten.

Meer informatie…
TrafficServiceBus 2 / 340 KB
Unified Communication Service

CGI’s Unified Communications Service maakt het mogelijk om onderling te chatten, met audio- en video te vergaderen en beschikbaarheid te delen.

Meer informatie…
Unified Communication Service 2 / 202 KB
Unify360 Hybrid IT Management

Clouddiensten die klanten zelf via het Unify360 serviceportaal afneemt bij verschillende leveranciers kan CGI met Unify360 integreren en secure beheren.

Meer informatie…
Unify360 Hybrid IT Management 2 / 2 MB
Virtuele Werkplek diensten

CGI’s Virtual Workplace Service maakt het mogelijk om apparaat- en plaatsonafhankelijk te werken tegen lagere kosten.

Meer informatie…
Virtuele Werkplek diensten 2 / 213 KB
Vulnerability and Penetration Testing

CGI beschikt over deskundige security experts die met verschillende tools ‘vulnerability & penetration’ tests op grondige wijze kunnen uitvoeren.

Meer informatie…
Vulnerability and Penetration Testing 2 / 229 KB
We make IT happen

Het CGI WOW-boekje biedt inspiratie voor de digitale toekomst en laat zien hoe CGI, als dé Partner of Choice, u daarbij kan helpen. Download het boekje!

Meer informatie…
We make IT happen 50 / 2 MB
We take a new perspective on Space

CGI ondersteunt civiele en militaire organisaties door het leveren van complexe, veilige en missiekritische oplossingen in de ruimtevaart.

We take a new perspective on Space 2 / 198 KB