Overheid

Brochures

CGI- Brochure
Titel & samenvatting Download PDF Pagina's/Grootte
3D Digital Twin: de werkelijkheid optimaliseren met digitale modellen

Onze maatschappij digitaliseert in hoog tempo. Dat biedt unieke kansen, maar heeft ook nadelen. De datacomplexiteit neemt hand over hand toe door de ‘hyperconnectiviteit’ waarmee we te maken hebben. Als alles met elkaar is verbonden, is het bijna ondoenlijk overzicht te houden. Opmerkelijk genoeg geeft de voortgaande digitalisering op dergelijke uitdagingen zelf ook weer het antwoord. Een goed voorbeeld is 3D Digital Twin, dat complexe omgevingen als steden, infrastructuur en industriële installaties inzichtelijk maakt.

Meer informatie…
3D Digital Twin: de werkelijkheid optimaliseren met digitale modellen / 518 KB
Asset Management in Verkeer & Vervoer

Bruggen, viaducten, wegen, het spoor en vliegvelden houden onze steden bereikbaar. Slim Asset Management is nodig om het gebruik en de toepassing van deze objecten te optimaliseren en tegelijkertijd onze leefomgeving te verduurzamen. 3D Digital Twin technologie biedt hierbij uitkomst.

Meer informatie…
Asset Management in Verkeer & Vervoer 8 / 1 MB
BestDriver

BestDriver laat chauffeurs zuiniger en veiliger rijden. Zo bespaart u niet alleen kosten, maar kan het ook efficiënt bijdragen aan een schonere lucht.

Meer informatie…
BestDriver 2 / 104 KB
BYOID (Bring Your Own ID)

Met BYOID (Bring Your Own ID) introduceert CGI de nieuwe manier van toegang verlenen aan haar klanten tot hun digitale dienstverlening. Download de brochure

Meer informatie…
BYOID (Bring Your Own ID) 8 / 553 KB
Collections360®

Collections360 van CGI is een managed services benadering die automatisch cases toewijst aan de meest kosteneffectieve behandelstromen.

Collections360® 2 / 483 KB
DiTTLab: brug tussen wetenschap en praktijk

Het DiTTLab – een samenwerking tussen TU Delft en CGI – gebruikt big data voor de ontwikkeling van de volgende generatie applicaties voor dynamisch verkeersmanagement.

Meer informatie…
DiTTLab: brug tussen wetenschap en praktijk 2 / 66 KB
Dynamisch Case Management (DCM)

DCM van CGI biedt de mogelijkheid uw dienstverlening verregaand te digitaliseren en primaire processen toekomstbestendig te maken.

Meer informatie…
Dynamisch Case Management (DCM) 1 MB
IBOR

De IBOR-oplossing van CGI verbindt alle dynamische objecten in uw openbare ruimte. IBOR geeft u de regie over de objecten in de openbare ruimte.

Meer informatie…
IBOR 2 / 143 KB
Participation Next

Participation Next, het innovatieve platform van CGI, verbindt burgers, organisaties en initiatieven op basis van hun interesses, mogelijkheden en locatie.

Meer informatie…
Participation Next 2 / 80 KB
Secure Tracking Services

CGI ontwikkelt Secure Tracking Services (S-TrackS), die gebruik maakt van Galileo, en positiebepaling 100 procent betrouwbaar maken. Download de brochure!

Meer informatie…
Secure Tracking Services 2 / 161 KB
SmartMeeting

Groener en goedkoper mobiel. Dat is de doelstelling van CGI’s SmartMeeting. Minder CO2 uitstoot, lager brandstofverbruik, minder kosten en meer reiscomfort.

Meer informatie…
SmartMeeting 2 / 203 KB
SmartTravel

SmartTravel voor het verbeteren van de bereikbaarheid van drukke regio’s en meer comfort voor de reizigers.

Meer informatie…
SmartTravel 2 / 223 KB
TrafficServiceBus

Met CGI’s TrafficServiceBus verkeersmanagement oplossing, werken operators efficiënter, verbetert de veiligheid van weggebruikers, met lagere onderhoudskosten.

Meer informatie…
TrafficServiceBus 2 / 340 KB
We take a new perspective on Space

CGI ondersteunt civiele en militaire organisaties door het leveren van complexe, veilige en missiekritische oplossingen in de ruimtevaart.

We take a new perspective on Space 2 / 198 KB