Graduate

Een serieus begin van je IT-carrière

Heb je echt de ambitie om werk te maken van een loopbaan in de IT? Dan kun je onmogelijk om CGI heen. Als vijf na grootste IT-dienstverlener ter wereld hebben we de klanten en de opdrachten waar iedere IT-er graag voor werkt. Bovendien bestrijken we vrijwel de gehele breedte van het vakgebied. Dat biedt mogelijkheden!

Kom je binnen als schoolverlater? Dan ga je na een van de CGI Masterclasses van je keuze meteen aan de slag op relevante projecten. Onder uitstekende begeleiding natuurlijk, zodat je je snel thuis voelt in onze organisatie en direct een netwerk opbouwt van collega’s die je veel kunnen leren. Een intensieve introductieperiode die misschien wel eindigt met je eerste certificering. 

Studeer je nog en zoek je een afstudeerstage? Bekijk dan onze afstudeermogelijkheden eens en de manier waarop we je begeleiden naar je mogelijke eerste baan.

Wil je een serieus begin maken met je IT-carrière? Onder Voorwaarden zie je wat we minimaal van je verwachten. En bekijk ook eens onze huidige startersfuncties bij Vacatures.

Staat jouw aandachtsgebied er niet tussen? Alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd binnen CGI. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.