Professional

Samen het verschil maken

Al bijna 40 jaar beweegt CGI zich succesvol op de grens van business en IT. Onze continue groei hebben we te danken aan het commitment van onze ‘members’ – aan elkaar, aan onze klanten en aan CGI. Resultaat is altijd ons gemeenschappelijk doel geweest, en zal dat ook blijven. Dat maakt CGI de uitgelezen werkomgeving voor de professional die zijn ervaring en expertise nu wil vertalen in concrete waarde.

Ook in deze tijd, waarin IT steeds meer het hart vormt van organisaties, zijn het nog altijd onze members die het verschil maken. Onze kracht schuilt immers in de driehoek hoogwaardige IT- en consultancy-expertise, diepgaande industriekennis en nauwe partnerships met opdrachtgevers. Noodzakelijk voor onze end-to-end dienstverlening op het gebied van, in veel gevallen ‘missiekritische’, bedrijfsprocessen en IT.

De vervlechting van technologie en business wordt steeds nauwer. Voor IT-dienstverleners als CGI neemt dat voortdurend nieuwe uitdagingen met zich mee. We willen voorop blijven lopen en zijn sterk gericht op innovatie en groei. Onze uitdagende projecten bieden unieke kansen voor professionals die zich willen laten zien in een omgeving waarin resultaat en succes centraal staan. Herken je je daarin, heb je minimaal vijf jaar werkervaring en ben je ervan overtuigd dat jij en CGI samen het verschil kunnen maken? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek over jouw en onze toekomst. Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren op een van onze Vacatures.