Young professional

Echt werk maken van je IT-carrière

Met 1-5 jaar werkervaring heb je al een goed beeld van wat er in de IT-wereld te halen valt. En zoveel is duidelijk: je wilt meer. Je hebt de ambitie om serieus carrière te maken in de IT. Als programmeur of ontwikkelaar, als business analist of consultant of als projectmanager. Je wilt aan de basis staan van projecten die werkelijk impact hebben – voor de klant, maar misschien ook wel in de maatschappij. En je wilt groeien. In je vak, en als mens.

Relevante, impactvolle projecten vind je natuurlijk alleen bij een werkgever met impactvolle opdrachtgevers. En groeien lukt uitsluitend wanneer je daarvoor ook de ruimte krijgt . Aan beide voorwaarden voldoen we bij CGI. Als IT- en zakelijk dienstverlener met een indrukwekkende klantenlijst kunnen we je de inhoudelijke uitdaging bieden die je zoekt. Plus uitstekende begeleiding van professionals, die onderdeel uitmaken van een internationale community en zich committeren aan elkaar, hun projecten en aan CGI.

Vind je het tijd worden om echt werk te maken van je IT-carrière? Kijk bij Vacatures welke kansen er allemaal voor je liggen. Onder Onze verwachtingen zie je wat we minimaal van je verwachten.